Erkend carrosseriebedrijf voor alle autoschade

Garage Tavernier is een erkend carrosseriebedrijf voor verzekeringen, waar u terecht kan voor het herstellen van alle autoschade bij ALLE merken. Als specialist werken we steeds met de nieuwste technieken en passen deze toe bij het herstellen van schade bij alle voertuigen. Onze werkruimte is voorzien van de modernste apparatuur en wordt bezet door experts.

Lees meer

Onderhoud van elke wagen, groot of klein

Garage Tavernier beschikt over een moderne en professionele werkplaats met ervaren en getrainde monteurs. Wij beschikken over de allernieuwste testapparatuur en software om elektronische storingen efficiënt op te lossen, dit ongeacht het merk. Wij onderhouden en herstellen Volkswagen, Audi, Skoda Porsche en Seat. Wij zijn tevens erkend keuringsstation voor CNG voertuigen en dat voor alle merken.

Lees meer

De geschikte band voor elke klant

De banden zijn één van de belangrijkste onderdelen van een wagen. Het is dan ook van groot belang dat een juiste keuze wordt gemaakt, van bij de aankoop tot de service. U kan bij ons terecht voor herstellingen van banden, regelen van bandenspanning, uitlijnen en balanceren, winter- en zomerbanden, velgen en zoveel meer.

Lees meer
Aangepaste wagens voor rolstoelgebruikers

Bij Tavernier Auto te Zedelgem kan u terecht voor alle wagens die kunnen worden aangepast voor rolstoelgebruikers. Voor elke toepassing hebben wij een liftsysteem op maat. Wij zorgen voor onbeperkte toegang, aangepast aan uw specifieke noden en budget. Enerzijds beschikken we over een systeem met een praktische lift dat nieuwe mogelijkheden geeft aan mindermobielen. Anderzijds bieden wij een compacte laadbrug die dan weer gemakkelijker is en sneller.

Plaatsen van trekhaken

Garage Tavernier plaatst professioneel originele trekhaken voor de merken Volkswagen, Seat, Skoda en Audi of van het merk GDW. Wij staan garant voor de beste service en kwaliteit.

Onderhoud airconditioningsysteem

Een goed werkende airconditioning is van groot belang. Maar bent u zich ervan bewust dat elke airconditioning regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal te kunnen presteren? Bovendien bepaalt dit de kwaliteit van de lucht die u inademt.

Bumperherstel

Heeft u schade aan uw bumper en wilt u er opnieuw een ‘nieuwe’ van maken? Garage Tavernier maakt van uw bumper weer een mooi gepolijst stuk.

Clever Repair - herstellen en vervangen van glas

Een wegdek in slechte staat, een verkeersdrempel of zelfs een groot temperatuurverschil tijdens het ontdooien van de voorruit, maken dat een kleine impact vaak uitgroeit tot een storende ‘ster’ in de voorruit. De herstelling of vervanging van uw voorruit is nodig.

Verkoop banden en velgen

Zomerbanden of winterbanden? Bij garage Tavernier bent u aan het juiste adres voor professioneel bandenadvies. Wij werken hoofzakelijk met gerenomeerde merken waarvan hoofdzakelijk het Michelin banden. Tot ons assortiment behoren ook Bridgestone, Continental, Dunlop, Vredestein, Pirelli enz.

Wielen uitlijnen

Het is belangrijk dat de 4 banden van uw wagen correct uitgelijnd zijn. Een voertuig is juist uitgelijnd wanneer alle onderdelen van de ophanging en de stuurinrichting in goede staat zijn en wanneer de band/ wielconstructies rechtuit lopen.

Banden balanceren

Heeft u weleens meegemaakt dat uw stuur trilde tijdens het rijden? Dit is één van de tekenen dat uw wielen niet goed zijn uitgebalanceerd. Uitgebalanceerde wielen zijn over de hele omtrek even zwaar. Dit voorkomt dat uw wagen bij een bepaalde snelheid gaat trillen of schudden en de ophanging onnodig wordt belast.

Banden herstellen

Heeft u een lekke band? Tavernier Service herstelt of vervangt snel en vakkundig zodat u weer vlug de baan op bent. De binnenkant wordt aan een grondige inspectie onderworpen en bij herstelling gebeurt de reparatie van binnenuit. Uw banden worden ook meteen gebalanceerd.

Bandendruk regelen

Een correcte bandenspanning is van belang om schade aan uw banden te vermijden. De juiste bandenspanning staat vermeld in de handleiding van uw (bedrijfs)wagen en in vele gevallen ook aan de binnenkant van de tankklep of binnenin de deurslag. Deze waarde is afhankelijk van de belasting en de gebruiksomstandigheden van uw wagen.

Een uitgebreid aanbod van nieuwe wagens, tweedehands wagens, actiewagen en oldtimers.

Naar Auto

Degelijke bedrijfswageninrichtingen op maat voor alle types en merken van bedrijfswagens.

Naar Pro

Verkoop en service van milieuvriendelijke wagens: CNG-voertuigen met erkend keuringsstation, elektrische en plug-in hybrides.

Naar Eco

Onze gespecialiseerde afdeling staat in voor de verkoop, onderhoud en restauratie van alle oldtimers.

Naar Classics

Tavernier Zedelgem
Torhoutsesteenweg 191
8210 Zedelgem

info@tavernierzedelgem.be

T +32 (0)50 20 93 81
F +32 (0)50 20 08 71

Takeldienst 24/24
+32 (0)496 52 25 25

Algemene tevredenheid 4.84 / 5
Score verkregen via Medallia

Maandag
8u-12u
13u15-18u
Dinsdag
8u-12u
13u15-18u
Woensdag
8u-12u
13u15-18u
Donderdag
8u-12u
13u15-18u
Vrijdag
8u-12u
13u15-18u
Zaterdag
9u-12u
14u-17u
Werkplaats
8u30-12u
Zondag
Gesloten
Gesloten
Inloggen  | Links | by Say Hey | fotografie WIT