Op avontuur met onze kampeerwagens.

Bij Tavernier te Zedelgem kan u terecht op de gespecialiseerde afdeling van kampeerwagens. De ultieme vrijheid, gaan en staan waar we willen zonder gebonden te zijn aan een vast hotel of een logge mobilhome, dat is Volkswagen California, Volkswagen Grand California, Stylevan Durban of Stylevan Melbourne. Kampeerwagens die zowel kunnen dienen voor het dagelijks gebruik als voor korte en langere uitstappen in binnen- en buitenland.

"Wij houden van aangenaam reizen met de nodige portie avontuur en gezelligheid! U ook?"

Volkswagen California en Grand California

Eigenlijk is de Volkswagen California een kampeerwagen die is afgeleid van de VW Transporter. Terwij de VW California reeds een succes was, is er nu ook een Volkswagen Grand California, gebaseerd op de VW Crafter, op de markt. Deze camper is maar liefst 6 meter lang, een meter langer dan de klassieke California en een stuk hoger door het vaste verhoogde dak. Beide kampeerwagens bieden veel comfort aan, de Grand California net dat tikkeltje meer met de uitgebreide badkamer met douche en toilet.

Stylevan Durban en Melbourne

De Stylevan Durban is een zeer ruime bestelwagen die door zijn comfort ideaal is om te reizen. Een gezellige zithoek met een fijne afwerking en stijlvol design, aan de achterkant een toilet en douche met warm water eenvoudig te gebruiken wanneer het dak is opgetrokken. Hij beschikt over een functionele keuken en een bank die in bed kan worden omgetoverd dankzij een set gezellige kussens.

De Stylevan Melbourne is ongetwijfeld de meest veelzijdige kampeerwagen van Stylevan. Zeer modulair en eenvoudig om te bouwen om kampeergerei, fietsen, strandmateriaal, een kayak, ed mee te nemen. Deze Stylevan Melbourne beschikt over 4 tot 6 plaatsen, ideaal voor alle uitstapjes met het gezin. Comfort is verzekerd!

Ruimte creëren in een handomdraai

Met een paar eenvoudige handelingen beschikt u tijdens elke tussenstop of op uw eindbestemming over meer bewegingsruimte in uw kampeerwagen. Open het hefdak en ontdek de extra ruimte die vrijkomt.

Comfortabel slapen

Als de avond valt en we knipperen de verlichting aan wordt de sfeer gezellig. Dan nog even de sterrenhemel bewonderen en onder de lakens kruipen. In een mum van tijd bouwt u de kampeerwagen om in een slaapkamer voor meedere personen, groot en klein. Wij garanderen u, dromenland is niet ver weg meer!

“Comfort in een kleine ruimte, een kampeerwagen heeft zoveel te bieden.”

Ontdek onze kampeerwagens

Avontuur, plezier, comfort en flexibel reizen ontdekt u bij Tavernier Travel. De bestemming laten we aan u over! We nodigen u graag uit om dit fantastisch reisconcept voor te stellen.

Een uitgebreid aanbod van nieuwe wagens, tweedehands wagens, actiewagen en oldtimers.

Naar Auto

Degelijke bedrijfswageninrichtingen op maat voor alle types en merken van bedrijfswagens.

Naar Pro

Verkoop en service van milieuvriendelijke wagens: CNG-voertuigen met erkend keuringsstation, elektrische en plug-in hybrides.

Naar Eco

Onze gespecialiseerde afdeling staat in voor de verkoop, onderhoud en restauratie van alle oldtimers.

Naar Classics

Tavernier Zedelgem
Torhoutsesteenweg 191
8210 Zedelgem

info@tavernierzedelgem.be

T +32 (0)50 20 93 81
F +32 (0)50 20 08 71

Takeldienst 24/24
+32 (0)496 52 25 25

Algemene tevredenheid 4.84 / 5
Score verkregen via Medallia

Maandag
8u-12u
13u15-18u
Dinsdag
8u-12u
13u15-18u
Woensdag
8u-12u
13u15-18u
Donderdag
8u-12u
13u15-18u
Vrijdag
8u-12u
13u15-18u
Zaterdag
9u-12u
14u-17u
Werkplaats
8u30-12u
Zondag
Gesloten
Gesloten
Inloggen  | Links | by Say Hey | fotografie WIT